Echipa noastra

Echipa noastra

ECHIPA LADY IN BUCATARIE

10 maini iscusite, creatii dintre cele mai inedite. Provocari aparte, solicitari neincetate, zeci de clienti cu zeci de dorinte transpuse in povesti cu gust dulce. O zi din viata noastra in laborator incepe cu liste bine organizate, cu prioritizari si o atentie deosebita la detalii. Telefonul suna, clientii vin si pleaca, iar comenzile se ruleaza intr-un ritm ametitor. O munca deloc usoara, dar plina de satisfactii. Deviza de la care incepe fiecare zi de poveste din cadrul laboratorului este sa va privim zambind, multumiti si entuziasti de fiecare data cand ne treceti pragul.

Pentru voi toti cei ce ne alegeti, cream fiecare desert in parte de la zero, nu folosim premixuri, ci va oferim produse originale, naturale si proaspete in fiecare zi. Pasionate de produse exceptionale, indragostite de retete exclusiviste si dornice sa va surprindem mereu cu ceva nou – asa am descrie cel mai bine echipa ce s-a format in timp. Pasiunea ne-a adus impreuna, dorinta ne-a ajutat sa crestem, iar incantarea clientilor nostri ne-a dat mereu doza de energie sa ne dezvoltam. Ne inspiram intotdeauna de la nume consacrate din domeniu; urmarim cu mult interes creatiile cofetarilor renumiti si aducem mereu un plus de valoare tuturor produselor lucrate in laboratorul cofetarie din Constanta.

Amprenta personala nu intarzie sa apara atunci cand ne dorim creatii originale, pregatite in exclusivitate. Credem cu tarie si in calitatea produselor naturale si ne asiguram intotdeauna ca toate aceste principii devin o prioritate atunci cand incepem procesul creativ. Desigur, toate acestea se realizeaza din dragoste, ingredientul principal pe care il adaugam fara masura indiferent de preparatul pe care il realizam, in fiecare zi cu acelasi entuziasm si aceeasi daruire.

CUM COMANDATI?

Va stam la dispozitie cu o paleta diversificata de produse: de la prajituri, pana la torturi aniversare sau Candy Bar-uri atractive. Orice ocazie speciala din viata voastra, poarta un singur nume - Lady in bucatarie. Nu ezitati sa comandati desertul mult dorit!

ABONATI-VA LA NEWSLETTER!

Abonati-va la newsletterul Lady in bucatarie pentru a fi la curent cu toate noutatile din laboratorul nostru!