Cum comand

Cum comand

CUM COMAND?

Torturi pentru diferite ocazii

Pentru a alege un tort care sa marcheze momentele speciale din viata voastra trebuie sa:

  • consultati lista de torturi disponibile in cadrul laboratorului
  • stabiliti tipul de tort si cantitatea
  • plasati comanda in mod exclusiv prin mesaj pe Whatsapp la numarul de comenzi 0723333900
  • avem nevoie de urmatoarele informatii: numele, prenumele, tipul tortului, cantitatea, data si ora la care doriti sa fie gata, plus alte detalii suplimentare legate de: mesajul ce insoteste tortul si decorul tortului.  In cazul in care nu este mentionat ca se doreste un decor anume, acesta va fi stabilit de echipa de productie.  

Comenzile se ridica doar de la sediul laboratorului, nu mai tarziu de ora 18, de marti pana sambata, iar plata se poate face prin card sau numerar. Nu percepem avans pentru acest tip de comanda.

* comenzile se plaseaza cu minim 5 zile inainte de data ridicarii tortului

  • In momentul ridicarii comenzii, clientii au obligatia de a verifica produsul dorit si a semnala pe loc daca exista ceva ce nu a coincis cu comanda initiala. Orice reclamatie referitoare la decor pe care ne-o comunicati ulterior ridicarii comenzii, nu va fi luata in considerare si nu ne asumam acest aspect daca nu il comunicati atunci cand ridicati de la laborator.

Prajituri

In cadrul laboratorului am deschis o vitrina delicioasa de prajituri, create zilnic, pentru a va garanta prospetimea acestora si pentru a va oferi de fiecare data delicii diversificate ce vor satisface pofta oricarui iubitor de dulciuri.

In fiecare saptamana, lista de prajituri este actualizata, nu rezervam produse de la vitrina. Va asteptam la laborator  pentru a va indulci cu prajiturile noastre, in limita stocului disponibil.

CUM COMANDATI?

Va stam la dispozitie cu o paleta diversificata de produse: de la prajituri, pana la torturi aniversare sau Candy Bar-uri atractive. Orice ocazie speciala din viata voastra, poarta un singur nume - Lady in bucatarie. Nu ezitati sa comandati desertul mult dorit!

ABONATI-VA LA NEWSLETTER!

Abonati-va la newsletterul Lady in bucatarie pentru a fi la curent cu toate noutatile din laboratorul nostru!