Cum comand

Cum comand

CUM COMAND?

Torturi pentru diferite ocazii

Pentru a alege un tort care sa marcheze momentele speciale din viata voastra trebuie sa:

  • consultati lista de torturi disponibile in cadrul laboratorului
  • stabiliti din start cantitatea si tipul de tort
  • plasati comanda in mod exclusiv la numarul de telefon afisat pe site, fie printr-un apel sau un mesaj pe Whatsapp
  • ne furnizati telefonic urmatoarele: numele, prenumele, tipul tortului, cantitatea si data la care doriti sa fie gata, plus alte detalii suplimentare legate de: mesajul ce insoteste tortul sau tipul de cutie dorita.

Comenzile se ridica doar de la sediul laboratorului, nu mai tarziu de ora 17, de marti pana sambata, iar plata se poate face prin card sau numerar. Nu percepem avans pentru acest tip de comanda.

* comenzile se plaseaza cu minim 5 zile inainte de data ridicarii tortului

Prajituri

In cadrul laboratorului am deschis o vitrina delicioasa de prajituri, create zilnic, pentru a va garanta prospetimea acestora si pentru a va oferi de fiecare data delicii diversificate ce vor satisface pofta oricarui iubitor de dulciuri.

In fiecare saptamana, lista de prajituri este actualizata, iar pentru a va pregati o cutie care sa curprinda tot ceea ce poftiti, trebuie sa ne sunati sau sa ne scrieti pe Whatsapp sortimentele si cantitatea dorita, cu mentiunea ca aceasta se poate ridica in intervalul 13-17, de marti pana sambata.

In cazul in care nu va doriti o cantitate anume de prajituri, in intervalul deja mentionat puteti sa faceti o vizita laboratorului pentru a va indulci cu prajiturile noastre, in limita stocului disponibil.

Tort pentru nunta/ botez/ alt eveniment sau Candy Bar

Atunci cand va pregatiti pentru un eveniment amplu, la care vreti sa surprindeti invitatii printr-un tort exclusivist sau un Candy Bar care sa atraga toate privirile, trebuie sa ne consultati pentru a stabili impreuna toate detaliile ce va vor pune in valoare evenimentele. De aceea, recomandarea noastra este sa ne contactati prin email la contact@ladyinbucatarie.ro, pentru a ne transmite detalii cu privire la evenimentul dumneavoastra:

  • data
  • locatia si ora
  • numarul de persoane
  • tematica

* Pentru pachetele personalizate ne puteti solicita tot pe email oferta de pret.
* Pentru astfel de evenimente percepem un avans.

CUM COMANDATI?

Va stam la dispozitie cu o paleta diversificata de produse: de la prajituri, pana la torturi aniversare sau Candy Bar-uri atractive. Orice ocazie speciala din viata voastra, poarta un singur nume - Lady in bucatarie. Nu ezitati sa comandati desertul mult dorit!

ABONATI-VA LA NEWSLETTER!

Abonati-va la newsletterul Lady in bucatarie pentru a fi la curent cu toate noutatile din laboratorul nostru!