Termeni si conditii

Termeni si conditii

Urmatorii termeni si conditii (continutul acestei pagini) se aplica si sunt obligatorii pentru toate persoanele care acceseaza, navigheaza, indexeaza sau folosesc in orice fel site-ul ladyinbucatarie.ro. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website, intrucat accesarea lui implica acceptul dumneavoastra cu privire la clauzele stipulate.

Acest site este administrat de Lady in bucatarie SRL, Cod Unic de Inregistrare RO37606643.

In calitate de proprietar al website-ului www.ladyinbucatarie.ro, Lady in bucatarie SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si Conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune.
De asemenea, Lady in bucatarie SRL isi rezerva dreptul de a intrerupe unilateral accesul la website (integral sau partial), in orice moment. Lady in bucatarie SRL nu poate fi raspunzator fata de Utilizator sau fata de oricare terte persoane pentru orice prejudicii rezultand dintr-o astfel de intrerupere unilaterala a accesului la website.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al website-ului www.ladyinbucatarie.ro, incluzand, dar nefiind limitat la date, imagini, texte, grafica, formatari (inclusiv selectarea, coordonarea si aranjarea materialelor pe site), simboluri, clipuri audio/video, elemente de web-design, scripturi sau programe, marcile, denumirile comerciale si logo-urile, precum si orice alte informatii si materiale de pe website-ul www.ladyinbucatarie.ro reprezinta proprietatea Lady in bucatarie SRL, a partenerilor sai si a licentiatilor acestora, fiind protejata prin drepturi de autor, drepturi asupra marcilor, precum si prin orice alte drepturi de proprietate intelectuala aplicabile (denumite in continuare in mod colectiv “Continutul”).

Aceste materiale nu pot fi copiate, supuse unor operatiuni de inginerie inversa, decompilate, dezasamblate, modificate, publicate pe alte website-uri, schimbate sau distribuite, redistribuite, licentiate, sub-licentiate sau transferate in orice forma de catre Utilizator. Niciunul dintre elementele de pe website nu va fi considerat a acorda direct, implicit, sau in orice alt mod, orice licenta sau drept de a utiliza, in orice scop Continutul, in tot sau in parte. Nimic de pe Website nu trebuie interpretat ca acordand, in mod direct, implicit, sau in alt mod, orice licenta sau drept de utilizare a oricarei Marci afisate pe website.

Utilizatorul declara si intelege ca orice utilizare neautorizata a acestor materiale reprezinta incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala ale Lady in bucatarie SRL sau tertilor parteneri ai acestuia si va atrage exercitarea, de catre acestia a tuturor remediilor legale.

Utilizatorul nu poate accesa sau utiliza website-ul in niciun fel care ar putea sau care are scopul de a dauna sau afecta website-ul sau orice server sau reteaua care sta la baza website-ului, sau de a interfera cu utilizarea si dreptul oricarei alte persoane sau entitati de a utiliza website-ul.

CONDITII DE UTILIZARE. GARANTII SI LIMITARI

Prezentul site, impreuna cu ansamblul informatiilor continute, este furnizat Utilizatorului “ca atare”, fara a se oferi vreo garantie, fie expresa sau implicita. Lady in bucatarie SRL nu garanteaza ca website-ul, serverele pe care acesta este gazduit sau e-mail-urile trimise de reprezentantii sai, nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator.
Utilizatorul foloseste site-ul pe propria sa raspundere, Lady in bucatarie SRL fiind exonerat de eventuale daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului respectiv de informatiile utilizate de pe site.

Nu garantam ca utilizarea acestui site va fi neintrerupta sau fara erori. Prin derogare de la orice prevedere a acestor Termeni si Conditii, in masura maxima admisa de lege, nu vom fi responsabili pentru functionarea sau disponibilitatea site-ului, indiferent de motivele sau factorii care au condus la intreruperea sa.

Nu oferim nicio garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatie ale utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal. Mai mult decat atat, printre informatiile publicate pe site nu se regaseste niciuna care sa faca trimitere la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorului si site.

Accesarea www.ladyinbucatarie.ro se face exclusiv prin vointa dumneavoastra. Lady in bucatarie SRL nu raspunde pentru datele personale inexacte si/sau neadevarate furnizate de Utilizator.
Lady in bucatarie SRL nu se face raspunzator de eventualele erori sau omisiuni ce pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor sau a informatiilor de pe site. Nu acordam niciun fel de garantie referitoare la continutul si utilizarea acestui site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe website sau al actualizarii paginilor ce compun website-ul. In acelasi sens, Lady in bucatarie SRL nu raspunde pentru acuratetea si actualitatea informatiilor furnizate de catre operatorii economici ale caror produse sau/si servicii sunt promovate pe website-ul www.ladyinbucatarie.ro. Lady in bucatarie SRL nu isi asuma nicio raspundere pentru comunicarile efectuate intre Utilizatori si respectivii furnizori de produse si/sau servicii.

Lady in bucatarie SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele de pe website, in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciul/serviciile oferit/e.
Lady in bucatarie SRL nu declara, nu garanteaza, nu aproba si nu isi asuma niciun fel de responsabilitate in ceea ce priveste website-urile externe care contin link-uri catre acest site. Niciun website extern pe care-l vizitati ca urmare a accesarii unui link de pe www.ladyinbucatarie.ro nu se afla sub verificarea si controlul Lady in bucatarie SRL, iar vizitarea site-ului extern se face exclusiv pe raspunderea dumneavoastra.

SECURITATE

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, respectiv utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea si/sau copierea de informatii cu scopul de a le comercializa, ori alte asemenea actiuni vor fi pedepsite conform legii.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Lady in bucatarie SRL colecteaza, prin intermediul website-ului www.ladyinbucatarie.ro datele dumneavoastra cu caracter personal. Va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate aplicabila website-ului.
Website-ul utilizeaza cookies. Va rugam sa consultati Politica privind Cookies.

LEGISLATIE. JURISDICTIE

Termenele si Conditiile sunt guvernate de legile din Romania.
In eventualitatea unei dispute ce apare din/se refera la/este in legatura cu prevederile Termenilor si Conditiilor si/sau Continutul acestora, partile vor urmari rezolvarea pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Lady in bucatarie SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, conflictul va fi solutionat de instanta judecatoreascacompetenta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DATE DE IDENTIFICARE

Lady in bucatarie SRL
Bulevardul 1 Mai, numarul 1, Bloc H9, Scara B, Parter
0736067023
contact@ladyinbucatarie.ro

PRIN UTILIZAREA WEBSITE-ULUI VA EXPRIMATI IN MOD EXPRES ACORDUL CU PRIVIRE LA URMATOARELE PREVEDERI ALE ACESTOR TERMENE SI CONDITII: PREVEDERI GENERALE, UTILIZAREA WEBSITE-ULUI, PROPRIETATE INTELECTUALA, ALTE PREVEDERI, DESPAGUBIRI, RECLAMATII SI LITIGII.
Va multumim!

CUM COMANDATI?

Va stam la dispozitie cu o paleta diversificata de produse: de la prajituri, pana la torturi aniversare sau Candy Bar-uri atractive. Orice ocazie speciala din viata voastra, poarta un singur nume - Lady in bucatarie. Nu ezitati sa comandati desertul mult dorit!

ABONATI-VA LA NEWSLETTER!

Abonati-va la newsletterul Lady in bucatarie pentru a fi la curent cu toate noutatile din laboratorul nostru!